Ett steg

Astrid tog några steg idag, allt filmat och visat för glad mormor och morfar

Positivt till sist

Men nu var mitt test positivt så idag har jag pratat med en smittspårare. Det finns förstås inte så många att spåra efter  jag bara varit hemma och endast träffat Lasse sedan 13 dagar. Nu blir det några dagar till men sen MÅSTE jag gå på jobbet.
Astrid o Linnea är friska i alla fall
 
 

Mer smitta

En dag till hemma och smittan ökar i världen. Väntar nu bara på mitt besked

Omtest

En långtråkig helg men egentligen orkade vi inte så mycket i vart fall jag som har lite svårt med andningen. Nu har jag i alla fall tagit ett nytt covid-test så får vi se...
Lasse är i alla fall frisk nu så nu har vi möjlighet att handla själv.

Instängd

Smittan ö kar i landet och vi har svårt att veta när vi är symptomfria...så vi sitter här i huset! S är nu satt i karantän i sin lägenhet och får inte gå ut före 29 oktober

Jobb väntar

Två av mina kollegor har covid men mitt test visade inte på det. Men vi lever isolerade, Lasse och jag och har ganska tråkigt...fast så länge vi inte blir sjukare får vi vara glada.
Vi jobbar på i alla fall även om inte jag kan handlägga ärenden och det gör ingen annan på jobbet heller så det finns kvar när jag är tillbaka

Strömavbrott

Karamellerna är levererade och vi har tagit en kort promenad. Nu hoppas vi att vi snart kan ge oss ut i världen igen!
V ihar haft strömavbrott i fyra timmar så det har blivit kallt här i huset

Näthandel ock skörd med lite snöfall

Helg i isolering. Vi har näthandlar mat för första gången. Svårt att veta vad man vill ha...i dag har jag beställt igen och dånköpte jag karamelle, inte för att vi senaste året köpt karameller men man kan aldrig veta.
Och idag har jag jobbat hemma, så blir det nog hela veckan
Vi har skördat de första jordärtskockorna idag. Släta fina och goda
 
 

Smittade

Nu är det jobbigt. Lasse har testat positivt för covid och jag ska testa imorgon då jag haft spränghuvudvärk och inte alls mått bra

Dansband

Ser ett program om dansband och 70-taletfast jag vistades mest på discot bredvik så jag kan inte riktigt sätta mig in i företeelsen.
Men vilka kläder de hade!!!Som julgranar

Test

Så är det Lasses tur att bli Corona-testad. Så får vi se om vi hamnar i karantän 

Fulla bussar

I helgen tog jag bussen till Birsta för att hämta min reparerade mtb. Efter den resan kan jag ändå anse att i kolektivtarfik skulle det inte vara så dumt med munskydd. Bussen var fullsatt och en hel del var uppenbart förkylda.

Artighetsfraser

Hur arga eller desperata än folk är som ringer så avslutar de flesta med : ha en bra dag! Så var det inte tidigare. Dock säger en del istället: ha det gott!
Om man kommer från andra länder kan man identfiera de männsikorna på deras första fras, många börjar samtalet med: Hallå Hej! Undrar om det är SFI som lär ut det?
 

Knutby och Frankenstein

Har sett SVT;s dokumentär om Knutby och funderar på hur det kan hända. Jag har också läst ut Frankestein och dokumentären och boken har ett antal beröringspunkter... Frankestein var inte alls som jag tänkte att filmen var utan mycket intressantare!
 

Verksamhetsutveckling med gnäll

Möten hela dagen om nya system. Ibland undrar jag om inte vi låter som gamla gnällspikar men antagligen är det vår roll så det inte blir helt verksamhetsfrämmande.

Karlstadsbesök

Besök på Hammarö och träff med våra fina barnbarn med föräldrar.Bad med Alfred
och promenad mm med hela familjen
 
 
 
 

RSS 2.0