Bra dagar

Sol bad segling med bästa besättningen!
 
 
 

Klantdag

En otursdag i värmen. Tidigt i morse tänkte jag städa innan det blev för varmt. Det blev för varmt. Jag rev ner alla städgrejerr från hyllan och en vas med splitter över hela tvättstugan. Sedan lyckades jag köra in i en trotoarkant så fälgarna ser ganska trista ut. Ett försök till kokostoppsbak blev helt misslyckat så sedan lag jag av och ägande dagen åt bad.

Varmt igen

Det är varmt, inte riktigt van heller. Efter joggingtur resp cykeltur åkte S och jag till Lörudden och åt. Gott! Vi hann också med det femte badet för dagen!

Bad

Så varmt att det enda vettiga man kan göra är bada! Jag cyklade ner till  badet vid tennisplan och badade. När jag kom hem var jag så svettig att jag måste cykla ner och bada igen...
Gårkvällens joggingtur belv en simtur över Dövikssjön tur och retur..

Semester

Cykel tur och retur och två bad i det 24 gradiga vattnet men väl hemma var jag så svettig så det blev ytterligare ett bar, nu i havet!

Trav

Trav dvs några lopp mest för att kolla Caroline, före det fiske men som vanligt ingen fisk.

Flytt

Återigen har vi tittat på våra eventuellt nya lokaler på jobbet. En fantastisk trappuppgång i ett hus byggt efter branden...och mitt i stan. Kan bli trevligt!

Dagens fråga

Idag under telefontiden ringde en person med ärendet  att hon inte fått post på flera veckor. Efter lite möda lyckades jag förklara att vi inte hjälpte till med det, då kom hon på att det kanske skulle funka att ringa posten!.....
Perras utsikt mot vår tomt just nu!
 

Seglatser

Två seglatser blev det i helgen. En med Hans och Agneta och egen tur runt Tjuvholmen som förklarade varför det heter Tjuvholmen. Jag trodde att det var en tjuvgömma men den tjuvar ju vind!!!
I går kom det äntligen regn och vi skördade åtrets första tomat!!
 
 
 

Bröd av olka sort

Smörrebröd på Torget till lunch idag. Det för tankarna till en regnig cykeldag i Danmark för si så där 15 år sedan då vi åt smörrebröd på en kro innan vi cyklade iväg i blåsten! De var goda idag och jättegoda då!
Annars har jag försökt baka bauquetter idag men jag får nog testa fler gånger innan det blr bra. Några snygga bröd kunde jag förstås inte heller fixa!  Varför bakar man när det är jättevarmt ute föresten?
 

Pioner

Varmt som sjutton. Hoppas bara att det håller i sig till semestern...
På lunchen cyklade jag ut till Ingrid och drack ett glas vatten. Det är sånt man kan göra en 5:2 dag för att fördriva tiden. I den delen av Sundsvall finns det ju bra cykelmöjligheter!!!
Här kommer min fina och min fula pion
 

Bad

Nu är det jättehärligt i Dyket. det skulle vara skönt med en simtur över sjön....och helst skulle man vara ledig
här hemma är det vattning som gäller
Min mycket orensade rabatt blommar fint i alla fall
För att inte tala om rosen som bara Perra kan se...varför har vi placerat den så dumt?
 

Äntligen premiärbad

Aldrig någonsin förutom (förutom 1986 av förklarliga skäl) har badpremiären skett så sent men idag blev det äntligen av! och nu är det varmt och skönt i Dyket.
Efter kvällsbadet plockade vi in andra omgången jordgubbar från landet!
 

Tur

Nöjd och glad kan man vara över att vi (S o jag) inte anmälde oss till Vansbrosimningen i år. Det är 13 grader där idag, 2 dar kvar och loppet är avkortat!
Vår squash har tagit fart! Men vad gör man med den?
 

Biltest

Vi provkör bilar, den ena snabbare än den andra. Bilarna de lånar ut för att prova är alltid lite vassare än det man tänkt sig. Idag har vi alla fall varit till Österström tur och retur.
Jag har varit och blivit plågad hos naprapaten, men jag tror det hjälper!
AK hörde av sig igår och idag har vi fått mejl! Äntligen!

Charlie

Pappa berättade att min ex-svåger Charlie plötsligt avlidit.
I kväll har jag spelat I don´t know what this world  och några Staple Singers-låtar. Stax-musik påminner alltid om Charlie

RSS 2.0